Vakkundige dienstverlening op maat

Over ons

Service en persoonlijke benadering

Zwarte Zee 98, 3144 DE Maassluis

Over ons

Altijd tijd voor de klant

Service en persoonlijke benadering zijn voor ons bureau geen holle klanken, maar vormen de basis van waaruit gewerkt wordt. Vakkundige dienstverlening op maat, daar draait het bij Hofman om. Bij cliënten uit het bedrijfsleven uit zich dat door het dienstenpakket exact af te stemmen op de bedrijfsvoering.

Maar ook voor de particulier heeft Hofman het nodige te bieden. En ook dan zijn de uitgangspunten persoonlijke aandacht en een hoge servicegraad. Hofman heeft altijd tijd voor de klant.

Neem contact met ons op

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van half 9 tot 5 uur

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ons team

Allemaal persoonlijkheden waar u blij van wordt

Erica Valstar

Al jaren werkzaam bij Hofman en betrokken bij vele klanten. Service zit in haar DNA en dat wordt gewaardeerd. Erica is hoofdzakelijk het aanspreekpunt voor de salarisadministraties.

Peter Verweij

Peter is een allround man die van aanpakken weet. Peter houdt zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor ondernemers.

Ronald Hofman

Ronald Hofman komt uit een familie die al generaties actief is als financieel ondernemer. Als oprichter van de onderneming is hij naast het samenstellen van jaarrekeningen actief op alle facetten van belasting voor zowel particulieren als ondernemers.

Robert Willemse

Al meer dan 30 jaar ervaring met diverse organisaties zoals non-profit, zzp-ers, vennootschappen onder firma, kleine en grote B.V.’s. Maar altijd staat de ondernemer en zijn belang voorop.

Charlena

Onze jongste telg. Charlena heeft zich ontwikkelt als een echte Yuki tijger. Ze kent inmiddels vrijwel alle facetten van ons boekhoudpakket en is pas tevreden als alles op de juiste manier verwerkt is.

Sara

Als nieuwste medewerkster houd Sara zich voornamelijk bezig met de salarisadministraties en ondersteuning bij de dagelijkse boekhoudingen van klanten.

Hatice Eren

Al ruim 15 jaar werkzaam bij Financieel Adviesburo Hofman. Hatice verzorgd voor alle bedrijven de dagelijkse boekhouding en de BTW aangiftes zodat de ondernemer met een gerust hart de juiste aangiftes kan betalen.

Yvonne Hofman

Yvonne is al vanaf het begin bij de onderneming betrokken en is van alle markten thuis. Yvonne houdt zich bezig met de dagelijkse boekhoudingen, BTW aangiftes en loonadministratie.

Scroll naar boven